Søg

home sælger boliger mellem himmel og hav


Storyland har udviklet design, website og salgsmaterialer for endnu et nyt boligbyggeri i Nordhavn, København. Kunden er home, Bengtson & Frydendall. Det er det 3. projektsalg vi har udviklet (tidligere Harbour Park og Havnekanten). Udfordringen er den samme hver gang - markedsfør noget der ikke findes endnu. De nye boligerne får navnet Kajplads 2150. Her er en liste over de elementer, som vi har udviklet og produceret:

- Navn

- Logo

- Website

- Brochure

- Plakater

- Præsentations video

- Annoncer

- Digitale bannere

- Outdoor

- Sociale Media

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Storyland, Engelsborgvej 71, 2800 Kgs. Lyngby, Danmark, +45 28957870, joachim@storyland.dk

Reklamebureau, filmproduktion, webdesign