top of page
Søg

Medielejr 2015

Joachim Rosenstand er en mand, der kender reklamebranchen ud og ind. Hans karriere tog sin spæde start i Paris 1983, og Joachim har siden været kreativ direktør i en halv snes forskellige bureauer. I 2006 stiftede Joachim dog sit eget reklamebureau, Rosenstand & Kyllebæk, som han dog solgte tidligere i år. I stedet har han stiftet det ny kommunikationsbureau Storyland, med stærkt fokus på digital storytelling.

Joachim Rosenstand vil til Medielejr 2015 fortælle om sin vej ind i reklamebranchen, og hvordan han stiftede et reklamebureau på egen hånd. Men det bliver ikke en ren biografitime, for Joachim har også lovet at fortælle om og vise eksempler på, hvordan man skaber den gode markedsføringsidé!

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page