December 3, 2018

DrugRebels giver unge mennesker information om rusmidler, og klæder dem på til at vælge stofferne fra. Det gør de på en række roadshows på landets gymnasier. Storyland var med, da roadshowet kom forbi Gribskov Gymnasium.

November 14, 2018

Storytelling har stor effekt i virksomhedens forandringsproces

Historier tænder følelser. Vi har alle sammen en intuitiv, følelsesmæssig side og en bevidst, rationel side af vores personlighed. Alt for ofte evner ledelsen kun at involvere medarbejderne på et rationelt n...

April 9, 2018

IRIS Group arbejder med erhvervspolitik, innovation, iværksætteri, vidensamarbejde, forsknings-, uddannelses- og sektorpolitikker. 

Vi har udviklet ny designguide, nyt website og ny præsentationsvideo. Se med her: irisgroup.dk

 

January 9, 2018

"Til kamp mod kedelig vin. Kedelig vin, uanset hvad den koster, er den dyreste vin, der findes. Kedelig vin kan nemlig ødelægge et godt måltid mad. Eller de øjeblikke, der kunne være blevet uforglemmelige. Den slags oplevelser vi alle burde samle på..."

Storyland har la...

Joachim Rosenstands reklamekarriere startede for over 30 år siden. En af hans første opgaver krævede, at han i en måned var udklædt som engelsk politimand i nattelivet rundt om i hele Danmark. Se sjældent videomateriale fra kampagnen. Læs artiklen her.

November 9, 2017

Valgkampen raser og derfor var vi inviteret i TV2 GO' Morgen Danmark for at anmelde nogle udvalgte valgplakater. Se indslaget her: https://youtu.be/BrXEaiNmh2g 

September 27, 2017

Joachim Rosenstand skruer op for virkeligheden med en række gribende portrætfilm, der skal hjælpe DrugRebels med at klæde skole- og gymnasieelever på til at sige nej til stoffer. Arbejdet er skabt pro bono - og det virker. Se med.

Skrevet af Susanne Ingemann, Markedsfør...

Please reload

Arkiv
Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Please reload